Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Εταιρεία

Εταιρεία

I.S. TECH 

Κατανοούμε τη σημασία της προσέγγισης κάθε εργασίας ολοκληρωτικά και πιστεύουμε στη δύναμη της απλής και εύκολης επικοινωνίας γι’ αυτό σχεδιάζουμε & αναπτύσσουμε λειτουργικές εφαρμογές και ιστοσελίδες με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τους στόχους σας!

Η I.S. TECH ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την ανάπτυξη χρηστικών αλλά και παράλληλα καινοτόμων εφαρμογών με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας της σύγχρονης επιχείρησης και την διευκόλυνση της διαχείρισής της. Παράλληλα για να στηρίξουμε αυτό το όραμα έχουμε αφοσιωθεί στην κατασκευή λειτουργικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία που αναζητά το κάτι παραπάνω από το προφίλ της επιχείρησής του και δεν συμβιβάζεται με τις κοινές λύσεις στη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων.

Όλες μας οι εφαρμογές βασίζονται στην τεχνολογία “Cloud” η οποία μειώνει το κόστος λειτουργίας ενώ παράλληλα αυξάνει δραματικά την ταχύτητα και την απόδοση προσφέροντας παγκόσμια εμβέλεια, μεγαλύτερη ασφάλεια και ως συνέπεια μεγαλύτερη παραγωγικότητα για το χρήστη.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου η ομάδα μας αποτελείται από τους πιο ικανούς προγραμματιστές και σχεδιαστές εφαρμογών και ιστοσελίδων, με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα τους και πάντα ενημερωμένους για τις εξελίξεις και τις καινοτομίες του κλάδου. Παράλληλα είμαστε εφοδιασμένοι με δεινούς συνεργάτες στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για τη δική σας διευκόλυνση και αποτελεσματικότερη επικοινωνία μεταξύ μας.

Καινοτόμες Εφαρμογές

Δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και ιστοσελίδων πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Χρήση Cloud

Χρήση της τεχνολογίας “Cloud” η οποία μειώνει το κόστος λειτουργίας ενώ παράλληλα αυξάνει δραματικά την ταχύτητα και την απόδοση προσφέροντας παγκόσμια εμβέλεια, μεγαλύτερη ασφάλεια και ως συνέπεια μεγαλύτερη παραγωγικότητα για το χρήστη.

Ενημέρωση

Συνεχής ενημέρωση και βελτιστοποίηση των εφαρμογών μας για να σας προσφέρουμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό κόστος.