Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Google Ad Campaigns

Με τις καμπάνιες Google μπορείτε να προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. Στη Google πληρώνετε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας. Η ISTech αναλαμβάνει για εσάς το στήσιμο και την παρακολούθηση αυτής της καμπάνιας!

Google Ad Campaigns

Η ISTech αναλαμβάνει για εσάς το στήσιμο και την παρακολούθηση των Google Adds Camppaigns!Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν. Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των Google Ads!

Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις ή τις εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας, με διαδικτυακές διαφημίσεις που μεταφέρουν τους χρήστες στον ιστότοπό σας.

Λάβετε περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα κουμπί “κλικ για κλήση”.

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με διαφημίσεις που βοηθούν τους χρήστες να βρουν την εταιρεία σας στον χάρτη.

H ISTech διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένους συνεργάτες για το Google Ads που μπορούν να δημιουργήσουν και να παρακολουθούν για εσάς την καμπάνια σας, διασφαλίζοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος!

Κατασκευή και διαχείριση Εταιρικού Προφίλ Google

Κατασκευάζουμε και αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του εταιρικού σας προφίλ στη Google.

Κατασκευή Διαφημήσεων

Κατασκευάζουμε στοχευμένες διαφημήσεις και βελτιστοποιημένες για να φτάσει η επιχειρησή σας στα αυτιά αυτών που την αναζητούν

Παρακολουθούμε, Αναλύουμε, Τροποποιούμε

Παρακολουθούμε στενά την πορεία της καμπάνιας σας, αναλύουμε την απόδοσή της και την τροποποιούμε συνεχώς για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!