Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

I.S. TECH Farm – Διαχείριση Κτηνοτροφικών Μονάδων

Tο I.S. TECH Farm είναι μια Cloud εφαρμογή διαχείρισης κτηνοτροφικών μονάδων.
Μέσω αυτής μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις διαδικασίες αναπαραγωγής, κύησης ,
παραγωγής, εμβολιασμών, διατροφής και ανάλωσης των ζώων.

I.S. TECH Farm

Tο I.S. TECH Farm είναι μια Cloud εφαρμογή διαχείρισης κτηνοτροφικών μονάδων. Μέσω αυτής μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις διαδικασίες αναπαραγωγής, κύησης , παραγωγής, εμβολιασμών, διατροφής και ανάλωσης των ζώων.

Με το I.S. TECH Farm μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε όλες τις εργασίες που αφορούν τα ζώα σας (τάϊσμα, εμβολιασμό, κύηση, παθήσεις, κατάσταση και αναλώσεις). Μόνο με ένα κλικ προβάλλετε όλη την παραγωγή και όλες τις παραμέτρους που τηn αφορούν όπως υλικά και διαθεσιμότητα. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε και να κατηγοριοποιήσετε όλα τα ζώα της φάρμας σας και να δημιουργήσετε και να προβάλλετε παραστατικά προμηθευτών και λοιπών συναλλασσόμενων.

Το I.S. TECH – Farm Κάνει Για Εσάς Όλη Τη Διαχείριση Της Φάρμας Σας!

Το I.S. TECH – Farm είναι το απόλυτο εργαλείο για την αύξηση της παραγωγικότητας της κτηνοτροφικής σας μονάδας! Ελέγξτε με ακρίβεια την διαδικασία της παραγωγής με αποτέλεσμα την βελτιστοποίησή της για μέγιστο κέρδος μέσω στατιστικών πινάκων με αντιστοίχιση του κόστους ζώου και της παραγωγικότητάς του! Κατηγοριοποιείστε τα ζώα της φάρμας σας και παρακολουθείστε τις γέννες τους και τις φαρμακευτικές τους αγωγές. Δείτε με ακρίβεια την τροφοδοσία της μονάδας σας σε συσχετισμό με την αποθήκη τροφίμων! Με το I.S. TECH – Farm έχετε στο χέρι σας την απόλυτη βάση δεδομένων για την κτηνοτροφική σας μονάδα και ένα πλήρες και αναλυτικότατο αρχείο όχι μόνο για κάθε ζώο ξεχωριστά αλλά και ανά ομάδα!

Στο χέρι σας βρίσκεται όλο το ιστορικό της κτηνοτροφικής σας μονάδας, από ασθένειες μέχρι κατανάλωση τροφών και απόδοση ζώων! Θέλετε κι εσείς να αυξήσετε την παραγωγικότητα της φάρμας σας; Αποκτήστε λοιπόν κι εσείς το I.S. TECH – Farm και τελειοποιείστε τον τρόπο που διχειρίζεστε την μονάδα σας!

Οφέλη Εφαρμογής

Απόδοση Παραγωγής

Αυξήστε την παραγωγή σας, και δείτε ακριβώς ποια ζώα αποδίδουν περισσότερο και ποια λιγότερο. Ελέγξτε πόσο σας κοστίζει το κάθε ζώο της μονάδας και τι πραγματικά σας αποφέρει.

Οργάνωση

Αυξήστε τις πωλήσεις σας και την δυναμική της μονάδας σας σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος

Χωρίς Απαιτήσεις

Χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από οποιαδήποτε συσκευή tablet – smartphone και υπολογιστή.