Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

I.S. TECH Endo – Εφαρμογή Ενδοκρινολογικών Γραφείων

Tο I.S. TECH Endo είναι μια Cloud εφαρμογή ενδοκρινολογικών ιατρείων. Μέσω αυτής μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τις λειτουργίες ενδοκρινολογικών ιατρείων, να εξοικονομήσουμε χρόνο και να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας.

I.S. TECH Endo

Tο I.S. TECH Endo είναι μια Cloud εφαρμογή ενδοκρινολογικών γραφείων. Μέσω αυτής μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις συνταγογραφήσεις ασθενών, να διαχειριστούμε και να εκδόσουμε παραπεμπτικά και συνταγογραφήσεις , να προβάλλουμε κατάσταση φαρμάκων και ασθενών και να οργανώσουμε καλύτερα τα ραντεβού μας.

Η εφαρμογή διαθέτει παράθυρο για πλήρη προβολή των ασθενών και των επισκέψεών τους, ενώ παράλληλα μπορείτε να εκδίδετε συνταγές και παραπεμπτικά. Προβάλλετε όλα τα ενδοκρινολογικά εργαστήρια καταγεγραμμένα στην εφαρμογή μαζί με αναλυτικές πληροφορίες γι αυτά και προβάλλετε με λεπτομέρειες όλα τα τσεκ απ και τις εξετάσεις των ασθενών σας.

Οφέλη Εφαρμογής

Παρακολουθήστε με ακρίβεια την κατάσταση των ασθενών καθώς, τις προσωπικές τους πληροφορίες και τα στοιχεία τους. Δείτε λεπτομερώς την ασθένεια ή τις ασθένειες καθώς και το ιατρικό ιστορικό του κάθε ασθενούς και από το tablet σας.

Καταχωρήστε, προβάλλετε και επεξαργαστείτε νέες ή ήδη υπάρχουσες συνταγές με δυνατότητα εκτύπωσης.

Προβάλλετε τα στοιχεία κάθε εργαστηρίου (τηλέφωνο, FAX, E-mail, κλπ) και οργανώστε καλύτερα τα ραντεβού σας ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς επιπλέον χρεώσεις και απαιτήσεις hardware