Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

I.S. TECH – Incremental Disastering (Backup Server)

Λύση backup για την ασφάλεια των δεδομένων σας !

Incremental Disastering

H I.S TECH παρουσιάζει μια νέα μέθοδο για την ασφάλεια των δεδομένων σας ! Το ISTech – INCREMENTAL DISASTERING BACKUP SERVER είναι μια προσέγγιση στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας που σας εγγυάται 100% αποτελεσματικότητα σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες !!

Βασισμένο σε λειτουργικό σύστημα Linux , το πιο διαδεδομένο ανάμεσα σε υπολογιστές Server , το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αντιγραφής δεδομένων που δεν είναι διαθέσιμες στα Windows δίνει άλλη διάσταση στην δημιουργία και διαχείριση των δεδομένων σας.

Οφέλη Εφαρμογής

Διασύνδεση μέσω V.P.N

Ολόκληρη η διαδικασία γίνεται ασύρματα με χρήση δικτύου V.P.N και έτσι ο υπολογιστής που δημιουργεί τα αντίγραφα ασφαλείς σας μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σε απομακρυσμένο χώρο ! Κάτι τέτοιο μας δίνει ασφάλεια ακόμη και σε περίπτωση φυσικής καταστροφής !

Ασφάλεια από ιούς και κακόβουλο Λογισμικό

Ο υπολογιστής με τα Δεδομένα σας δεν έχει πρόσβαση στον Server με τα αντίγραφα σας . Αυτό λοιπόν συνεπάγεται ότι ακόμη και στην περίπτωση που κακόβουλο λογισμικό «χτυπήσει» τον υπολογιστή σας τα Δεδομένα που έχουν σωθεί είναι απόλυτα ασφαλή!

Αναλυτική αναφορά σε κάθε βήμα!

Το σύστημα έχει αυτοματοποιημένες αναλυτικές αναφορές οι οποίες στέλνονται αυτόματα σε email της επιλογής σας μετά από κάθε καινούργια δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας !