Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

I.S. TECH – Softone Connector

Εφαρμογή διασύνδεσης ηλεκτρονικού καταστήματος με το Softone

I.S. TECH Softone Connector

Tο I.S. TECH Soft1 Connector είναι μία εφαρμογή που προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να εισάγει με ένα μόνο κλίκ, είδη και προϊόντα από το e-shop του κατευθείαν στο ERP. Με ευδιάκριτο μενού, ευκολία στην πλοήγηση και γνώριμο γραφικό περιβάλλον στους χρήστες του Soft1, αποτελεί την απόλυτη λύση που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλυτώσει από αμέτρητες ώρες εργασίας. Αυξήστε σήμερα την παραγωγικότητά σας και γνωρίστε την απόλυτη εμπειρία και ταχύτητα που προσφέρει ο Soft1 Connector!

Οφέλη Εφαρμογής

Λήψη παραγγελιών

Επιλέγοντας το κουμπί Λήψη παραγγελιών μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε ανά ημερολογιακό διάστημα ανάλογα τη κατάσταση των παραγγελιών καθώς και μεμονωμένο παραστατικό με βάση τον αριθμό του.

Εμφάνιση Παραγγελιών Πελατών

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ειδών της επιχείρησης στην καρτέλα «Είδη», καθώς και η παρακολούθηση των Υπόλοιπων στην καρτέλα «Υπόλοιπα» :

Δημιουργία Ειδών

Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα με την επιλογή Δημιουργία όλων στο Soft1 να μας δημιουργήσει του πελάτες – είδη τα οποία δεν υπάρχουν στο soft1 και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί η εισαγωγή των παραγγελιών που έχουμε επιλέξει