Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Marketing)

Το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας ισχυρός τρόπος για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προσεγγίσουν υποψήφιους πελάτες.

Τα οφέλη του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

  • Εξανθρωπίστε την επιχείρησή σας: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε ενεργό συμμετέχοντα στην αγορά σας. Το προφίλ, οι αναρτήσεις και οι αλληλεπιδράσεις σας με τους χρήστες διαμορφώνουν μια προσιτή προσωπικότητα με την οποία το κοινό σας μπορεί να εξοικειωθεί και να συνδεθεί και να εμπιστευτεί.
  • Αυξήστε την επισκεψιμότητα: Ανάμεσα στον σύνδεσμο στο προφίλ σας, στους συνδέσμους αναρτήσεων ιστολογίου στις αναρτήσεις σας και στις διαφημίσεις σας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα κορυφαίο κανάλι για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, όπου μπορείτε να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες. Επιπλέον, τα κοινωνικά σήματα είναι ένας έμμεσος παράγοντας SEO.
  • Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες και πελάτες: Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και μετατροπές απευθείας σε αυτές τις πλατφόρμες, μέσω λειτουργιών όπως καταστήματα Instagram/Facebook, απευθείας μηνύματα, κουμπιά παρότρυνσης για δράση στα προφίλ και δυνατότητες κράτησης ραντεβού.
  • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας: Η οπτική φύση των πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε την οπτική σας ταυτότητα σε τεράστιο κοινό και να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Και καλύτερη αναγνωρισιμότητα επωνυμίας σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα με όλες τις άλλες καμπάνιες σας.
  • Δημιουργήστε σχέσεις: Αυτές οι πλατφόρμες ανοίγουν τόσο άμεσες όσο και έμμεσες γραμμές επικοινωνίας με τους οπαδούς σας μέσω των οποίων μπορείτε να δικτυωθείτε, να συλλέξετε σχόλια, να διεξάγετε συζητήσεις και να συνδεθείτε απευθείας με άτομα.

Κατασκευή και διαχείριση λογαριασμών σε Social Media

Κατασκευάζουμε και αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των λογαριασμών σας στα Social Media, δημιουργώντας περιεχόμενο για τις δημοσιεύσεις και κάνοοντας προωθητικές ενέργειες για να φτάσει το περιεχόμενο αυτό στο κοινό που το αναζητά!

Κατασκευή Γραφιστικού Υλικού

Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλες λέξεις επενδύουμε και κατασκευάζουμε για εσάς γραφιστικό υλικό για να συνοδεύσουν τις αναρτήσεις έτσι ώστε να τραβήξουν περισσότερα βλέμματα και να είναι πιο ελκυστικές στο κοινό

Δημιουργία Διαφημίσεων

Δημιουργούμε διαφημιστικό περιεχόμενο μέσω της εκάστοτε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!

Startup

300

Δημιουργία & παραμετροποίηση απαραίτητων ρυθμίσεων Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube

List item 1

Basic

€500

Δημιουργία & παραμετροποίηση απαραίτητων ρυθμίσεων Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube

5 Facebook Posts

5 Instagram posts

5 Instagram stories

Γραφιστικός Σχεδιασμός (έως 1 μακέτα)

Social Plan

Believe

€1000 / μήνα

Δημιουργία & παραμετροποίηση απαραίτητων ρυθμίσεων Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube

10 Facebook Posts

10 Instagram posts

10 Instagram stories

Γραφιστικός Σχεδιασμός (εως 4 μακέτες)

Δημιουργία / Ανανέωση Λογοτύπου

Social Plan

  • Ο τιμοκατάλογος θα ισχύει από 01/02/2023 και ενδέχεται να γίνουν αλλαγές.
  • Στις τιμές που αναγράφονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.