Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βελτιστοποίση Ιστοτόπου Για Τις Μηχανές Αναζήτησης (S.E.O)

Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο ώστε να είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης για να καταφέρουμε να σας φτάσουμε στην πρώτη σελίδα αναζήτησης.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ιστότοπου, μπορεί να έχετε ακούσει για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Οι άνθρωποι περιηγούνται στο διαδίκτυο και αναζητούν πράγματα καθημερινά. Σύμφωνα με το GlobalWebIndex, το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Και ξέρατε ότι το 53% της επισκεψιμότητας ιστοτόπων B2B και B2C προέρχεται από οργανική αναζήτηση; Αυτό σημαίνει ότι περισσότερο από το ήμισυ της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας θα μπορούσε να προέρχεται από μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Επομένως, πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπο.

Παρόλα αυτά, το The Manifest δηλώνει ότι μόνο το 30% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ έχουν μια στρατηγική SEO. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες που το έχουν δοκιμάσει το βρήκαν πολύ χρονοβόρο και έχουν δει μικρή επιτυχία στο SEO.

Αλλά στην πραγματικότητα, το SEO δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται. Μόλις εξοικειωθείτε με τις βασικές αρχές του SEO, θα συνειδητοποιήσετε ότι το SEO αφορά την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών που δίνουν στις μηχανές αναζήτησης και στους επισκέπτες την καλύτερη ευκαιρία να βρουν τον ιστότοπό σας.

Συγγραφή Meta-Τίτλων

Γράφουμε για εσάς τους τίτλους αναζήτησης τωνν σελίδων ή των ειδών του ιστοτοπού σας για να είναι πιο ελκυστικοί στο δέκτη και στις μηχανές αναζήτησης

Λέξεις – Κλειδιά

Τοποθετούμε τις σωστές λέξεις κλειδιά στις σελίδες του ιστοτοπού σας για να εμφανίζεσται πάντα στους σωστούς δέκτες!

Meta – Περιγραφές

Γράφουμε για εσάς την περιγραφή για κάθε σελίδα για να μπορούν οι μηχανές αναζήτησης να μας τοποθετήσουν πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης

Site Map XML

Κατασκευάζουυμε το SiteMap XML αρχείο για εσάς, για να βοηθήσουμε τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν και να “διαβάσουν” τον ιστότοπο πιο εύκολα.

SEO 3 μηνών

2500

List item 1

SEO 6 μηνών

4500

List item 1

SEO 9 μηνών

6500

List item 1

SEO 12 μηνών

8500

List item 1

  • Ο τιμοκατάλογος θα ισχύει από 01/02/2023 και ενδέχεται να γίνουν αλλαγές.
  • Στις τιμές που αναγράφονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.