Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

I.S. TECH CloudIt – Εφαρμογή Παρακολούθησης Έργων

Tο I.S. TECH CloudIt είναι μια Cloud εφαρμογή παρακολούθησης έργων. Mε το I.S. TECH CloudIt μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση των εργασιών μιας επιχείρησης από την έναρξη έως τη λήξη με απόλυτη ακρίβεια!

I.S. TECH CloudIt

Tο I.S. TECH CloudIt είναι μια Cloud εφαρμογή παρακολούθησης έργων. Mε το I.S. TECH CloudIt μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση των εργασιών μιας επιχείρησης, να αναζητήσουμε τους εργαζόμενους στους οποίους έχει ανατεθεί το έργο καθώς και να επιβεβαιώσουμε την ακριβή ώρα έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου μέσω δορυφόρου και φωτογραφιών από το ίδιο το ολοκληρωμένο έργο!

Ταυτόχρονα προσφέρει στους εργαζομένους ένα πλήρη και λεπτομερή κατάλογο των διεργασιών προς διεκπεραίωση διευκολύνοντας τη δουλειά τους με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας! Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητας ανεβάσματος φωτογραφιών, δημιουργείτε ένα αρχείο για όλα τα έργα της επιχείρησης με ακριβή στοιχεία έναρξης, λήξης, αριθμό εργαζομένων και ημερομηνία διεκπεραίωσης και ανάθεσης!

Ο Νέος Διαχειριστής Της Επιχείρησή Σας Έχει Όνομα Και Λέγεται I.S. TECH – CloudIt!

Στο χέρι σας βρίσκεται μια αναλυτικότατη βάση δεδομένων με όλα τα έργα που είχαν εκτελεστεί και εκτελούνται από την εταιρία σας. Επεξεργαστείτε και κατηγοριοποιήστε τις διεργασίες σας και φτιάξτε το αρχείο της επιχείρησής σας με απόλυτη ασφάλεια αποθήκευσης και διαφύλαξης των δεδομένων σας! Τρέξτε την εφαρμογή στον tablet ή το κινητό σας και επικοινωνήστε με δορυφόρο για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία των έργων και ελέγξτε την κατάσταση των διεργασιών οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστείτε! Με δυνατότητα επισύναψης αρχείων και φωτογραφιών για την επιβεβαίωση και τον ποιοτικό έλεγχο του έργου χωρίς την δική σας παρουσία στον τόπο των διεργασιών!

Ο απόλυτος έλεγχος του συνεργείου ή της επιχείρησής σας σας αξίζει και είναι δικός σας μόνο από την I.S. TECH! To CloudIt ανακουφίζει καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες, γιατί όχι και εσας; Επωφεληθείτε τώρα!

Οφέλη Εφαρμογής

Ελέγξτε άμεσα, από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή την κατάσταση των διεργασιών σας εύκολα και με ακρίβεια από tablet ή κινητό τηλέφωνο.

Επιβεβαιώστε το πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε μία εργασία και ελέγξτε τους εργαζόμενους στους οποίους έχει ανατεθεί το έργο χωρίς να βρίσκεστε ο/η ίδιος/α εκεί!

Η εφαρμογή επικοινωνεί με δορυφόρο για ακριβή εντοπισμό της τοποθεσίας του έργου και των τεχνικών σας ανά πάσα στιγμή. Δυνατότητα επισύναψης αρχείων (φωτογραφιών κλπ) στο κάθε έργο για επίβλεψη της ολοκλήρωσης και της ποιότητας του.